Ledige stillinger
i Danmark

Faglighed og tryghed

Hos BIIR får du mulighed for at kombinere konsulenternes faglige udfordring med den fastansatte ingeniørs tryghed i ansættelsen.

Du bliver fastansat på almindelige funktionær-vilkår, og du får gennem dit faglige speciale mulighed for udfordrende, krævende og spændende opgaver on-site hos vores kunder.

Du vil indgå i et projektteam hos kunden og bliver typisk ansvarlig for en helt konkret opgave eller et delprojekt.

Opgaverne varer typisk fra 6-12- måneder, men konsulenterne er ofte længere tid ved samme kunde.

Når opgaven er fuldført, finder BIIR en ny opgave til dig – og naturligvis helst på niveau eller bedre end den forudgående.

Alternativt har vi arbejde til dig på en af vores produktionsvirksomheder, men det mest normale og det sjoveste, er nu at arbejde ude ved kunderne.

Ingeniørkunst

Til opgaver i større industrivirksomheder i Østjylland bl.a. vindmølleindustrien søger vi til stadighed kompetente ingeniører med indgående kendskab til et fagområde, som kunne være typisk konstruktion, udvikling, FEM-beregninger, stærkstrøm, PLC-programmering, kvalitet projektledelse.

Du vil indgå i et af BIIR’s specialistteams og du vil opleve en faglig sparring og udfordring på et meget højt niveau.

Du kender til krav og arbejdsform i komplekse udviklingsprojekter og du går altid efter perfekte løsninger både funktionelt, æstetisk og iht. gældende normer.

Og naturligvis ved du også, at struktur og dokumentation kombineret med sprudlende kreativitet og nytænkende ingeniørkunst er nøgleordene til succes.

Vores helt aktuelle ledige positioner kan du se herunder, men vi er altid interesserede i kompetente ingeniører – uanset fagområde.

Vi stiller faktisk krav

BIIR er en virksomhed med god plads til alle, med gode muligheder og med rigtigt gode ansættelsesvilkår.

Men vi forventer meget af vores konsulenter.

Vores konsulenter har typisk mindst 5-10 års nettoerfaring inden for deres fag og brænder for både det praktiske arbejde på området og for den teori og vision, der ligger bag.

Som konsulent i BIIR er det vigtigt, at du er selvkørende og helt bevidst om, at rollen som konsulent kræver mere både fagligt, kollegialt og socialt end en årelang ansættelse i en virksomhed.

Du skal også kunne indgå i et af vores technical teams. Et technical team er det samarbejde vi bygger op med vores ukrainske konsulenter og specialister omkring konkrete opgaver for vores danske kunder.

Og som sagt, vi ved godt, at vi stiller store krav, men vi ved også, at vi kan honorere disse.